RU UA
Новини компанії Новини виробників Про компанію Постачальники Вакансії Контакти
Електронні компоненти
Устаткування
Нові пропозиції та акції
 
Новини виробників

Багатоконтактні з'єднувачі TermiNate™ компанії Molex мінімізують затінення в світлодіодних модулях

 
Нові роз'єми для світлодіодних освітлювальних пристроїв - економія як за ціною, так і по займаному простору.



Компанія Molex Incorporated представила нові одноконтактні з'єднувачі клемного типу TermiMate ™ . Роз'єми TermiMate™ характеризуються надзвичайно низьким профілем, оскільки вони розроблялися для зменшення ефекту небажаного затінення в світлодіодних освітлювальних пристроях і модулях заднього підсвічування телевізорів. Ці роз'єми, призначені для компланарних (що знаходяться в одній площині) з'єднань типу плата-плата та провід-плата, дозволяють виробникам знизити витрати на монтаж та закупівлю компонентів.

«У світлодіодних пристроях використання стандартних компонентів з більш високим профілем може призводити до небажаного затінення, що негативно позначається на якості освітлення, - говорить Гойї Танабе (Goji Tanabe), менеджер по продукції компанії Molex. - Щоб уникнути зазначеної проблеми, профіль з'єднувачів TermiMate мінімізований по висоті. Крім того, для розміщення даних роз'ємів потрібно менше місця, що відповідає існуючій тенденції на скорочення розмірів світлодіодних освітлювальних пристроїв».

Розраховані на струми до 3.0 А, роз'єми TermiMate, висота яких складає всього 1.20 мм, являють собою економічну альтернативу мають вищий профіль компонентам в окремих корпусах. Проста конструкція, що складається з штирьового контакту (вилка) і розетки, робить роз'єми TermiMate ідеальним рішенням для компланарних з'єднань типу плата-плата та провід-плата в світлодіодних освітлювальних пристроях. При використанні роз'ємів TermiMate не вимагається безпосередня пайка проводів, що знижує вартість монтажу і виключає ризики, пов'язані з неякісними паяними сполуками, які можуть призвести до погіршення технічних характеристик світлодіодних модулів.

На відміну від паяються компонентів роз'єми TermiMate можна легко сполучати і роз'єднувати. У міжплатним роз'ємах TermiMate передбачені плаваючі зазори, що дозволяють належним чином з'єднувати зчленовується деталі один з одним при наявності невеликих відносних зсувів, що допомагає уникнути пошкоджень контактів при монтажі та технічному обслуговуванні. Обжимна розетка на провід точно відповідає відповідної вилці на платі, що знижує ризик випадкового дотику проводу до розміщеним на цій платі електричним компонентам або неізольованих доріжках. Надійне механічне та електричне з'єднання забезпечує фрикційний замок.

«Виключення корпусної деталі - блискуча ідея. На відміну від традиційних роз'ємів в корпусах, нові з'єднувачі TermiMate надають клієнтам компанії Molex більшу гнучкість при пошуку оптимальних конструкторських рішень і дозволяють підвищити надійність світлодіодних пристроїв, і все це при менших витратах », - додає Танабе.

Об'єднуючи багатющий досвід і знання в електротехніці, теплофизике і оптиці з наявними можливостями проведення дослідно-конструкторських робіт і виробничими потужностями, компанія Molex розробляє з'єднувальні системи і світлодіодні модулі, що дозволяють подолати всі специфічні для світлодіодних освітлювальних пристроїв проблеми.
Додаткову інформацію про одноконтактні соединителях клемного типу TermiMate та інших рішеннях компанії Molex для світлодіодних пристроїв можна знайти на веб-сторінці www.molex .com / link / termimate.html .




Другие Новини виробників:


[2019-10-31] Новые серии TVS-диодов Bourns SMA6J и SMA6J-Q

[2019-10-24] PFH — новая серия компактных модульных AC/DC-преобразователей с цифровым управлением

[2019-10-24] Компания Murata представила первый в мире синфазный дроссель 3-го класса для интерфейса CAN FD

[2019-09-02] Соединительная система DuraClik™

[2019-08-09] Технология GaN – революционный шаг в будущее

[2019-08-05] 1- и 2-амперные сверхбыстродействующие диоды Vishay FRED Pt® в корпусе SMP позволяют увеличить плотность мощности и повысить эффективность

[2019-07-25] Новинка компании Beisit — клапан выравнивания давлений M12-VP

[2019-07-22] Компания Bourns предлагает новые серии силовых катушек индуктивности SRP5050FA и SRP7030CA, соответствующих требованиям стандарта AEC-Q200

[2019-07-22] Компания Bourns предлагает новую серию серостойких чип-резисторов CRxxA-AS с сертификатом соответствия автомобильному стандарту AEC-Q200

[2019-07-18] Герметичные модули миниатюрных распределителей электропитания (Micro Power Distribution Box — мPDB)

[2019-07-04] ix Industrial™ — соответствующий стандарту IEC компактный и надёжный разъём компании Hirose, устанавливаемый в системы сервоприводов Siemens AG.

[2019-06-18] Плавающий разъём «плата—плата» FX26 со структурой, гасящей вибрации

[2019-06-13] Infineon становится ведущим поставщиком чипов для автомобильной электроники

[2019-06-06] Новый тип комбинированных компонентов защиты цепей GMOV™

[2019-06-06] Два компонента TBU в одном корпусе — компания Bourns приступила к выпуску TBU-DF



 
 
 
 
 
 
 
Рейтинг@Mail.ru